Till middag ikväll blir det kyckling i ugn med god marinering gjord på tomatpure och curry. Smakar nästan lite indiskt, jätte gott!
För 2 vuxna och 2 barn:
2 tinade kycklinfiléer
4 msk tomatpure/ketchup
2 tsk Curry
3 dl matlagningsgrädde
2 msk soja
Svartpeppar och salt
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg kycklingfiléerna i en form. Blanda ihop tomatpure, curry och lite salt och peppar i en skål. Pensla sedan kycklingfiléerna med detta. Blanda sedan ihop grädden och sojan och häll sedan i formen. In i ugnen i ca 30 minuter. (Om du har frysta filéer så går det också bra, men då kan du först ha inne filéerna för sig i 30 min, sedan häller du på grädden och sojan och har dem inne i 30 minuter till).
Godast att servera med basmatiris till.
onsdag 13 januari 2010
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)