Bild från Kryddburkens sida
4 Laxwraps:
4 laxfiléer
1 påse Taco Spice mix for Fish
4 tortillabröd
1 ask babyspenat
Guacamole:
2 avokado
½ tomat
2 finhackade vitlöksklyftor
1½ dl cremé fraiche chilli/paprika
Lite citron
Lite salt o peppar
GÖR SÅ HÄR :
Laxen: Marinera laxen i tacokryddan för fisk. Blanda ut fiskkryddan med lite olja och låt laxen ligga och gotta ihop sig i en plastpåse ca 6 timmar i kylskåpet (hoppa över marineringen om du har bråttom). Stek sedan på laxfiléerna i stekpanna. Servera på en bädd av babyspenat i ljumna tortillabröd och toppa med hemgjord guacamole och rulla ihop!
Guacamole: Dela avokadona och gröp ur köttet. Finhacka till mindre bitar. Dela tomaterna och ta bort kärnorna och finhacka. Finhacka även vitlök. Blanda ihop med cremé fraiche. Pressa över lite citron. Slutligen lite salt och peppar.
♥
Såg gott ut!
SvaraRaderaSer gott ut, det skall jag göra till helgen :)
SvaraRaderaMamma,